en fr en en

BE Networks begeeft zich op sportieve tour

20th Friday, 2015  |   News  |  no comments

BE Networks is woensdag 18 maart gestart met de BErcules Contest. Een interne competitie bestaande uit vijf activiteiten, waarmee het personeel zich kan plaatsen voor de enige echte Hercules Contest op zondag 21 juni. Op 18 maart was de eerste competitie, namelijk de segway race.

Twaalf dappere mannen stonden met zweethandjes te wachten tot zij het moeilijke parcours per segway af mochten leggen. Van slalommen, tot het maken van achtjes, tot achteruit inparkeren. Het hoorde er allemaal bij. De één sneller en behendiger dan de ander. Het werd een nek-aan-nek race. Iedereen wil namelijk zo snel mogelijk in de top-5 komen, aangezien er maar vijf geplaatst kunnen worden voor de Hercules Contest. Maar wat is de Hercules Contest nu eigenlijk?

Een sportieve en energieke ervaring waarbij teamspirit centraal staat. Dat is in het kort de Hercules Contest. Met een team van vijf personen gaat BE Networks op 21 juni strijden tegen andere enthousiaste bedrijven. Om de spirit al in ons naar boven te krijgen en ervoor te zorgen dat het perfecte team op tijd klaar is voor de strijd, oefent BE Networks met vijf verschillende activiteiten. Nu de segway race erop zit, staat disk golf, kubb, een hardloopwedstrijd en karten nog op het programma.

 

Leave a Reply